Venray: 0478 226056
Merselo: 0478 561926
Mail: kindercentrum@kindersofa.nl

Familiedag KinderSofa

augustus 31, 2018
Onze familie-ochtend was genieten!! De tuin was omgetoverd tot een echte kermis en alle “attracties” stonden klaar voor alle kinderen en ouders.
Maar voordat de klok 10.00 uur sloeg werden wij in het zonnetje gezet door ons team. Ter ere van ons 10-jarig bestaan hadden ze een filmpje gemaakt met de kinderen. Zo ontzettend mooi dat wij een traantje moesten wegpinken. Verder werden we blij verrast met een spiegel, daar zoeken we nog mooie plaatsjes voor en een uitje om te ontspannen. Het wordt ook tijd dat we daar eens tijd voor maken
Het zonnetje stond hoog aan de hemel en de kleuren van de kermis werden daardoor extra vrolijk. De draaimolen draaide, het belletje van de kop van jut hoorden we geregeld. Bij binnenkomst konden de ouders iets opschrijven over de KinderSofa. Dit is een prachtig schilderij geworden wat we van de oudercommissie na afloop gekregen hebben.
Het was voor de kinderen echt een rondje over de kermis. Stokvangen, de schietkraam  en het grote voetbaldoel voor de oudste, eendjes vissen en het springkussen voor de allerkleinsten. De beweegcoaches zorgden voor een kamelenrace en een dansje met sjaaltjes. Blikgooien, ballonnenkraam en de grabbelton waren erg in trek. Eveneens het ijsje en een portie poffertjes. Hier moesten we even wachten maar dat was de moeite waard. Het was echt smullen! De oudste bso kinderen hielpen goed mee en plakten de stickers op de stickerkaart.
Op het terras was koffie en fris, de gezelligheid was groot en er werd druk gekletst.
Het was een grote opkomst van groot en klein, we hebben er echt van genoten. En we beseffen maar al te goed dat we dit alleen maar kunnen met een topteam van onze enthousiaste leiding. En een oudercommissie die achter ons staat en mee helpt waar kan.
Iedereen bedankt!