Jaamo

Portaal voor ouders

Jaamo

Ouders kunnen gebruik maken van het ouderportaal van Jaamo. Dit geeft u de mogelijkheid om verschillende zaken inzake de kinderopvang van uw kind(eren) te regelen.

Jaamo is een web portaal. Dit houdt in dat u als gebruiker altijd toegang heeft tot het ouderportaal zolang u verbonden bent met het internet. U heeft of krijgt een mail met een wachtwoord om in te kunnen loggen op dit portaal.

Het ouderportaal is te benaderen via uw smartphone, tablet, laptop of PC.

Via het inlogscherm kunt u toegang verkrijgen tot uw persoonlijke omgeving in het ouderportaal.

Korte handleiding Jaamo

Wanneer u inlogt komt in het beginscherm. Op het beginscherm ziet u de nieuwste foto’s van uw kind(eren) en de meest recente verhaaltjes die zijn geschreven. Zo blijft u op de hoogte van nieuwe gebeurtenis rondom uw kind(eren).

Vanuit het beginscherm kunt u eenvoudig navigeren naar de overige pagina’s van het ouderportaal. De menuknoppen staan bovenaan.

Door op een van de knoppen te klikken navigeert u naar de desbetreffende pagina.

Op de ‘Berichten’ pagina kunt u eenvoudig berichten uitwisselen met de medewerkers van de groepen van uw kind(eren). U ziet alle gesprekken en u kunt zelf ook een nieuw gesprek beginnen.

Op de pagina ‘Ingeplande dagen’ heeft u, per kind, een overzicht van de ingeplande en extra dagen (ruildagen, extra opvang en flexibele dagen). U kunt hier ook eventuele afmeldingen doorgeven.

Op de pagina documenten staan de facturen en komen ook de jaaropgaves te staan.

In het ouderportaal kunt u eenvoudig wijzigingen doorgeven inzake uw persoonlijke gegevens zoals uw telefoonnummer of adres.

Ook kunt u de dag van uw kind(eren) meebeleven door de laatste foto’s en verhaaltjes te bekijken. In de handleiding kunt u meer lezen over wat u alles met het ouderportaal kunt doen en voor ook hoe het werkt. De handleiding staat op het ouderportaal onder het menu bij uw eigen naam.

Wij wensen jullie veel plezier met het gebruik van het ouderportaal!

Mieke en Jessie

Nieuwsgierig geworden? Kom snel een kijkje nemen.