Even voorstellen

Mieke en Jessie

Hallo, ik ben Jessie Gellings.

Sinds 1996 ben ik werkzaam geweest als peuterleidster in Merselo. Sinds augustus 2008 bestaat de KinderSofa. Het was een grote spannende uitdaging maar zeker de moeite waard. Ik vind het heerlijk om de baby’s te zien groeien tot ondernemende peuter, gevolgd tot een soms ondeugende kleuter. Daarna blijven we veel kinderen zien die bij ons naar de buitenschoolse opvang komen en ook dat is hartstikke leuk. Iedere dag opnieuw met plezier naar het werk; een kinderdagverblijf met een gezellige sfeer waar kinderen zich thuis voelen.
Verder besteed ik mijn tijd aan man en 4 kinderen, lees graag, ga graag een keer winkelen en met mooi weer even genieten in de zon of op terras.

Hoi, ik ben Mieke Michels

Ik ben getrouwd met Lambert en samen hebben we 2 kinderen. Een aantal jaren terug heb ik bewust gekozen om te gaan doen wat ik leuk vind.
Ik vind het schitterend om met kinderen om te gaan en ze te begeleiden naar hun volwassenheid. Ik ben begonnen als gastouder. Sinds augustus 2008 met Jessie een nieuwe uitdaging aangegaan: Goede kinderopvang bieden met de gezelligheid van thuis; De KinderSofa.
Buiten dit alles, vind ik het leuk om in mijn vrije tijd een boek te lezen en spelletjes te doen. Verder houd ik van musicals, muziek en een goede film (vooral als het gaat om komische).

Nieuwsgierig geworden? Kom snel een kijkje nemen.