Venray: 0478 226056
Merselo: 0478 561926
Mail: kindercentrum@kindersofa.nl

Hoera, wij bestaan 12,5 jaar!

februari 11, 2021

Op 1 augustus 2008 opende wij voor het eerst onze deuren van de KinderSofa in Merselo. Inmiddels zijn we gegroeid
tot 2 mooie locaties waar we super trots op zijn!
Dit hebben we ondanks de maatregelen van de corona met wat creativiteit toch heel leuk kunnen vieren.

De groepen werden leuk versierd en de kinderen die op de noodopvang waren hebben leuke activiteiten gedaan met het thema Winterfeest.. zo werden er o.a. tosti`s gemaakt, koekjes en muffins gebakken en versierd, papieren feestmutsen gemaakt en de allerkleinste onder ons hebben gespeeld met balletjes en ballonnen.

Alle kinderen werden thuis verrast met een mooie feesttas persoonlijk bezorgd door de leiding. Hierin zaten alle benodigdheden om thuis met het hele gezin een klein feestje te vieren. Gezellig samen pannenkoeken bakken, smullen van chips, rozijntjes en natuurlijk wat lekkers om te drinken. Placemats om te kleuren, ballonnen om te versieren en natuurlijk een leuke feesthoed erbij. Alle gezinnen konden een leuke foto maken van het pannenkoekenfeestje en deze delen met ons.
Zo maken ze ook nog eens kans op een leuk prijsje!
We hebben veel leuke foto`s voorbij zien komen, top!

Ook het personeel werd verrast met een leuke online Afternoon Sofa Quiz. Zij kregen thuis een feesttas bezorgd met heerlijke hapjes voor tijdens de quiz en versieringen voor het gehele gezin. Wat was het een leuke middag. Deze werd afgesloten met een thuisbezorgde maaltijd.
Maar ook was het een feestje voor Nancy en Inge, zij zijn 12,5 jaar geleden mee opgestart en dat verdiend een mooie bos bloemen met een attentie.

Daarnaast werden Mieke en Jessie in het zonnetje gezet door het team. Ze werden verrast met leuke cadeautjes en hebben genoten van een lunch aangeboden door de oudercommissie. We kijken terug op 2 hele leuke weken. Zoveel felicitaties, tekeningen, bloemen en lekkers. Wat doet ons dat goed. En willen dan ook iedereen bedanken; ouders, kinderen, familie en bekenden, bedankt!